Náhradné kryty na mobil, Batérie GSM, Tvrdené sklá, Originálne servisné diely, LCD displej k mobilným telefónom, Zadný fotoaparát, objektív fotoaparátu, Konektory a káble pre mobilné telefóny, Nabíjacie dosky
zmena jazyka cz zmeniť jazyk en zmeniť jazyk en
počet položiek: 0 0,00 EUR

Spracovanie osobných údajov

Svoj súhlas týmto udeľujete spoločnosti

RONITAN s.r.o., so sídlom Údolní 400/36, IČ: 02938553, zapísaná vo verejnom registri vedenom na Krajskom súde v Brne, spisová značka C 83056 (ďalej len "správca"), aby zákona č. /2000 Z. z. o ochrane osobných údajov (ďalej len "zákon o ochrane osobných údajov") spracúvať tieto osobné údaje:

      • meno a priezvisko
      • email
      • telefónne číslo

Meno, priezvisko, telefónne číslo a e-mail musia byť spracované na účely evidencie výkonov. Tieto údaje bude správca spracúvať po dobu 10 rokov.
Svoj výslovný súhlas s vyššie uvedeným spracovaním udeľujete. Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať, napríklad zaslaním e-mailu alebo listu na kontaktné údaje spoločnosti RONITAN s.r.o., Údolní 400/36, Veveří, 602 00 Brno, alebo prostredníctvom našej webovej stránky tu.
Spracovanie osobných údajov vykonáva prevádzkovateľ, prípadne iní poskytovatelia spracovateľského softvéru, služieb a aplikácií, ktoré však spoločnosť v súčasnosti nevyužíva.
Vezmite, prosím, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

      • kedykoľvek svoj súhlas odvolať,
      • požiadať nás, aby sme vám oznámili, aké osobné údaje o vás spracúvame,
      • požiadať od nás vysvetlenie o spracúvaní vašich osobných údajov,
      • požiadať o prístup k týmto údajom a požiadať nás o ich aktualizáciu alebo opravu, prístup tu
      • požiadať nás o vymazanie týchto osobných údajov
      • ak máte akékoľvek pochybnosti o dodržiavaní našich povinností súvisiacich so spracúvaním osobných údajov, obráťte sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

Potrebujete poradiť? Spracovanie osobných údajov

Vaše meno, priezvisko, firma
Váš email
Váš telefón
Vaša otázka
     viac informácií




Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať naše služby. Používaním našich služieb súhlasíte s používaním súborov cookie.   Ďalšie informácie